Hos Norbord udlejer vi smukke, rustikke plankeborde til bryllupper, fester og andre events.

Den rustikke, vintage stil, er for alvor slået igennem i Danmark, og mange vil ikke længere nøjes med et bord, med en hvid dug på, når deres livs fest eller et større event skal stables på benene. Det er detaljerne der gør forskellen, og vi ved at rigtig mange af jer ligger en meget stor indsats i planlægningen og udførslen. De helt rigtige borde understøtter den oplevelse, som du gerne vil have at dine gæster får med hjem, efter din fest eller dit event.

Udover vores smukke plankeborde, udlejer vi også bænke, metalstole, bordlamper, lyskæder, skiltestativer, lækre og bløde kunstskind og tæpper.

Der findes ikke noget bedre for os, end at vide at vi har været med til at gøre et bryllup eller en hvilken som helst anden fest, til noget helt unikt, hvor gæsterne er gået hjem en ekstraordinær oplevelser rigere.

Valhalla i Nordic Park er et helt fantastisk sted at holde fest. De rå og rustikke omgivelser er et perfekt match med vores borde, bænke og stole. Vi elsker når vi får lov til at stille vores borde op i Valhalla.

I er meget velkomne til at kontakt os på post@norbord.design eller på telefon 5379 0200.

Mange hilsner
Stine & Thomas

[www.norbord.design]